TARPOJAT

Sudenpennut

Maanantaisin

17.30-18.30

Tiistai

17.00-18.00

7–9-vuotiaiden sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Viikoittaisissa illoissaan sudenpennut oppivat asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Sudenpennut tapaavat ikätovereitaan retkillä, leireillä ja partiotaitokilpailuissa.

Ohjaajat

Maanantai - Uudet sudenpennut

Tarja Rosenqvist - tarja.rosenqvist(at)gmail.com

Riikka Vuoristo-Virta - riika.vuoristovirta(at)gmail.com

Tiistai - Kotkat

Laura Saine - laura.saine(at)gmail.com

Seikkailijat

Keskiviikkoisin

17.00-18.30

10–12-vuotiaden seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä ja partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi.

Ohjaajat

Keskiviikko - Rosvosaukot

Riikka Kataja - kataja.riikka(at)gmail.com

Jussi Korpela

Tarpojat

Tiistaisin

18.30-20.00

Torstaisin

17.00-18.30

12–15-vuotiaiden tarpojavartioiden ohjelmassa korostuu yhdessä toimiminen ja kavereiden kanssa koetut elämykset. Tarpojat liikkuvat ketterästi haastavissakin maastoissa. Tarpojaohjelma koostuu neljästä puolen vuoden jaksosta eli tarposta. Tarppojen teemat ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Jokaisen tarpon päätöstapahtumaa kutsutaan majakaksi.

Ohjaajat

Tiistai - Marttojen opetuslapset

Eerik Latostenmaa - 0442792909

Elias Mattia - elias.mattila03(at)gmail.com

Torstai - uudet tarpojat

Miia Vuorinen - miia.partio(at)gmail.com

Samoajat

Keskiviikkoisin

18.30 - 20.00

15–17-vuotiaiden samoajavartioiden partio-ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat tarpojaikäisten vartionjohtajina. Samoajat suunnittelevat toimintaansa yhdessä aikuisen luotsinsa kanssa ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Ohjaajat

Torstai - JKP-Unot

Matias Mattila - matias.mattila(at)partio.fi

Vaeltajat

Ei viikottaisia kokouksia

18–22-vuotiaat vaeltajavartioiden ohjelmaan kuuluu niin Suomesssa kuin ulkomaillakin toteutettavia projekteja, joissa tutustutaan muiden paikkakuntien ja maiden partiolaisiin. Kukin vaeltaja tekee henkilökohtaisen suunnitelman eli vaelluskartan, jossa hän valitsee itselleen sopivimmat aktiviteettien suoritusvaihtoehdot. Vaeltajaohjelma huipentuu valtakunnalliseen päätösseremoniaan.

Sisut

Parillisina viikoina, torstaisin

18.00-19.15

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman tai pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden takia. Sisutoiminnassa on ohjaajia enemmän kuin muissa ryhmissä ja tarvitaan aikuisen tukea. Partio-ohjelmaa sovelletaan osanottajien tarpeiden mukaan.

Ohjaajat

Parillisten viikkojen torstait - Puput

Päivi Kanakaanpää - 0405182931

Perhepartio

Noin kerran kuussa 

La/Su

Perhepartioon voivat osallistua kaikki lapset ja aikuiset – aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Ensisijaisesti ohjelmaa suunnitellaan alle kouluikäisille lapsille. Lapset osallistuvat toimintaan aina yhdessä tutun aikuisen kanssa (vanhempi, isovanhempi, kummi – kuka vain). Perhepartiossa opetellaan luonnossa toimimista ja yhdessä toimimista. Mukaan voi tulla joka kerta tai silloin kun itsellesi sopii. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Seuraa ilmoittelua Facebook-ryhmässä Perhepartiota Porissa ja liity WhatsApp-ryhmään tästä.

Ohjaajat

Jenny Juhala - jennynen(at)gmail.com

Porin Tulitikut Ry

Follow

Contact

Address

Eteläpuisto 10 B