TARPOJAT

Sudenpennut

Maanantaisin

17.30-18.30

Tiistai

18.00-19.00

sudenpentu logo.jpg

7–9-vuotiaiden sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Viikoittaisissa illoissaan sudenpennut oppivat asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Sudenpennut tapaavat ikätovereitaan retkillä, leireillä ja partiotaitokilpailuissa.

Ohjaajat

Maanantai - Lepakot

Tarja Rosenqvist - tarja.rosenqvist(at)gmail.com

Riikka Vuoristo-Virta - riikka.vuoristovirta(at)gmail.com

Tiistai - Kotkat

Laura Saine - laura.saine(at)gmail.com

Ida Arminen - idaarmi(at)hotmail.com

Seikkailijat

Keskiviikkoisin

17.00-18.30

seikkailija merkki.png

10–12-vuotiaden seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä ja partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi.

Ohjaajat

Keskiviikko - Rosvosaukot

Elias Mattila - elias.mattila03(at)gmail.com

Eerik Latostenmaa - 0442792909

Tarpojat

Keskiviikkoisin

18.30-20.00

Torstaisin

18.00-19.30

tarpojamerkki.png

12–15-vuotiaiden tarpojavartioiden ohjelmassa korostuu yhdessä toimiminen ja kavereiden kanssa koetut elämykset. Tarpojat liikkuvat ketterästi haastavissakin maastoissa. Tarpojaohjelma koostuu neljästä puolen vuoden jaksosta eli tarposta. Tarppojen teemat ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Jokaisen tarpon päätöstapahtumaa kutsutaan majakaksi.

Ohjaajat

Keskiviikko - uudet tarpojat

Eemeli Tuominen - eemeli.tuominen15(at)gmail.com

Joona Hiukka - joona.hiukka(at)live.fi

Sakari Varjonen - sakari.varjonen04(at)gmail.com

Torstai - Susi-vartio

Miia Vuorinen - miia.partio(at)gmail.com

Samoajat

Maanantaisin

18.30-20.00

Torstaisin

19.00-20.30

samoajamerkki.png

15–17-vuotiaiden samoajavartioiden partio-ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat tarpojaikäisten vartionjohtajina. Samoajat suunnittelevat toimintaansa yhdessä aikuisen luotsinsa kanssa ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Ohjaajat

Maanantai - JKP-unot

Elias Mattila - elias.mattila03@gmail.com

Tiistai - uudet samoajat

Riikka Kataja - kataja.riikka(at)gmail.com

Vaeltajat

Ei viikottaisia kokouksia

vaeltajamerkki.png

18–22-vuotiaat vaeltajavartioiden ohjelmaan kuuluu niin Suomesssa kuin ulkomaillakin toteutettavia projekteja, joissa tutustutaan muiden paikkakuntien ja maiden partiolaisiin. Kukin vaeltaja tekee henkilökohtaisen suunnitelman eli vaelluskartan, jossa hän valitsee itselleen sopivimmat aktiviteettien suoritusvaihtoehdot. Vaeltajaohjelma huipentuu valtakunnalliseen päätösseremoniaan.

Sisut

Parillisina viikoina, torstaisin

18.00-19.15

300px-Sisu.svg.png

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman tai pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden takia. Sisutoiminnassa on ohjaajia enemmän kuin muissa ryhmissä ja tarvitaan aikuisen tukea. Partio-ohjelmaa sovelletaan osanottajien tarpeiden mukaan.

Ohjaajat

Parillisten viikkojen torstait - Puput

Päivi Kanakaanpää - 0405182931

Aikuispartio

Erikseen ilmoitettuina aikoina

Seikkailuja-myos-aikuisille-logo-partioviikko_pyorea-384x384.png

Porin Tulitikuissa uutuutena nyt myös erityisesti aikuisille suunnattua partiotoimintaa. Mukaan ovat tervettulleita kaikki partiosta kiinnostuneet.

 

Ohjaaja 

Kaisa-Kreetta Tervaselkä - kaisakreetta@yahoo.com

Perhepartio

Noin kerran kuussa 

La/Su

Perhepartioon voivat osallistua kaikki lapset ja aikuiset – aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita. Ensisijaisesti ohjelmaa suunnitellaan alle kouluikäisille lapsille. Lapset osallistuvat toimintaan aina yhdessä tutun aikuisen kanssa (vanhempi, isovanhempi, kummi – kuka vain). Perhepartiossa opetellaan luonnossa toimimista ja yhdessä toimimista. Mukaan voi tulla joka kerta tai silloin kun itsellesi sopii. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Seuraa ilmoittelua Facebook-ryhmässä Perhepartiota Porissa ja liity WhatsApp-ryhmään tästä.

Ohjaajat

Jenny Juhala - jennynen(at)gmail.com